Gabriƫl de Jeer

Recepten

Koken met passie! 

In het koken heb ik een expressie gevonden waarin ik mijn hart en ziel kan leggen. Met liefde zoek ik oude en nieuwe recepten en experimenteer ik om nieuwe eigen recepten te bereiden. Of het nu gaat om een Europees of een Indonesisch recept gaat, met liefde geef ik een persoonlijke smaak, tint en kleur aan recepten.

Back to the basics, eenvoud en kracht. Vanzelf sprekend houd ik mijn persoonlijke verrijkingen van bestaande recepten voor mijzelf. Van mijn moeder heb ik met passie leren koken. Zij leerde mij om op smaak te koken. Ik moest mijn smaakpappillen volgen om op artistieke wijze te spelen en componeren met smaken, geuren en kleuren. 

Ik haal mijn inspiratie en basis voor mijn koken uit leermeesters zoals in de eerste plaats mijn moeder, Catharina van Wely, Beb Vuyk, Tante Lenny en andere Indische kook en keuken princessen.

Omdat ik pas op 2 februari 2014 besloten heb om mijn gebruikte recepten op mijn pagina te publiceren, heb ik nog niet van al mijn recepten eigen foto's. Ik beloof u, dat ik, zodra ik het recept zelf weer gemaakt heb, mijn eigen foto's aan het recept toe te voegen. Ik vraag dus uw begrip als er nog geen foto's bij de recepten staan.

Recepten heb ik in enkele categorien geordend: